Hoe log ik in op Mijn EveryoneOnline

Via Mijn EveryoneOnline kunt u eenvoudig uw persoonsgegevens wijzigen, uw diensten beheren en contact opnemen met de Servicedesk via een ticket.

U logt in op Mijn EveryoneOnline via http://mijn.everyoneonline.nl. Hier vult u uw e-mailadres en wachtwoord in.

E-mailadres
Met uw heeft u uw eerste bestelling geplaatst. Uw e-mailadres is uw gebruikersnaam. Mocht u het juiste e-mailadres kwijt zijn, dan kunt u deze opvragen bij de Servicedesk.

Wachtwoord
Het wachtwoord van Mijn EveryoneOnline wordt tijdens het registreren door uzelf aangemaakt. Dit is niet hetzelfde wachtwoord dat u ontvangt voor bijvoorbeeld uw webhosting pakket (FTP wachtwoord).

Wachtwoord vergeten
Als u uw wachtwoord niet meer weet of wilt aanpassen, dan klikt u op de vraag: Wachtwoord vergeten? U ziet dan onderstaand scherm.
Wachtwoord vergeten
Vul hier uw e-mailadres in. Klik op 'Stuur instructies'. U ontvangt van ons een e-mail op het e-mailadres dat bekend is ons systeem. Via deze e-mail kunt u een nieuw wachtwoord opvragen.
Ongeldig e-mailadres in het systeem
Het kan zijn dat het e-mailadres dat bij ons bekend is niet meer geldig is. U ontvangt dan geen e-mail van ons. In dit geval dient u contact op te nemen met onze Servicedesk.

U heeft de juiste gegevens, maar moet telkens opnieuw inloggen
Waarschijnlijk gebeurt dit omdat uw browser geen cookies ondersteunt. U kunt dit probleem verhelpen door de privacyinstellingen in uw browser aan te passen. In Internet Explorer doet u dit door in uw browser op "extra" te klikken en vervolgens op "Internet-opties". In het scherm dat dan verschijnt klikt u op het tabblad "Privacy". Daarna klikt u op de knop "Geavanceerd" om de verwerking van cookies aan te passen. Om er zeker van te zijn dat uw bestelling goed aankomt kunt u, na het aanvinken van de optie "Automatische cookie-verwerking opheffen", zowel "Directe cookies" als "Indirecte cookies" op accepteren zetten.

Wachtwoord wijzigen
U kunt uw wachtwoord eenvoudig wijzigen als u ingelogd bent op Mijn EveryoneOnline. Klik in het menu onder 'Jouw gegevens' op 'Gegevens aanppassen' --> 'Wijzig wachtwoord'.